Материали и дизайн

Балони по поръчка

Ние ще изготвим подробен план и проект за вашето съоражение специално насочен и адаптиран към вашите нужди и ще го реализираме заедно от началото до самото му инсталиране!

Сервис

Високо квалифицираните ни специалисти ще осигурят гаранционно и след гаранционно обслужване и поддържка на съораженията монтирани от нас!

Рециклирани балони

Освен нови надуваеми куплонги/балони, ние можем да ви предложим и рециклирани такива! Свържете се с нас и направете запитване за наличности и възможности

Гаранция

Ние вярваме, че нашите продукти са от най-висок клас и даваме дългогодишни международни гаранции както за материалити на самия куплонг, така и за агрегатите и машините!

нашите продукти

We’ve made it to the South Pole, we can make it to you!

Материали и дизайн

Ние непрекъснато разработваме по-добър въздушен купол, предлагаме непрекъснати подобрения и разработки, използвайки най-съвременните материали, налични в момента, както и най-модерната технология, налична чрез нашите различни производители и доставчици, като по този начин гарантираме състоянието на – изкуствените материали от текстилната промишленост за нашите различни покривни системи, покрития, окачване с въздушна възглавница-, закрепване и поддръжка.

Котва

Нашите куполи разполагат със собствен вид система за закрепване, която предлага сериозна алтернатива на принципите на анкерирането на бетон. Тази система за закрепване може да бъде възприета за много различни видове проекти и дизайни.

Издръжливост и защита срещу стихиите

Регистрирахме международен патент през 2001 г. относно серия от схеми, части и дизайни, които, когато работим заедно с нашата отлична система за запечатване, гарантира, че всяка конструкция е защитена от всякакви атмосферни условия: от ветрови сили до силни дъждове и дори урагани. и наводнения. Нашите структури, поддържани с въздух, също използват уникална, вградена система за наблюдение, която по същество защитава купола автоматично от сняг и вятър, като GMS технологията се използва в много от неговите функции.

Гъвкавост

Принципите на всеки конструктивен компонент, използван в нашите куполи, позволяват индивидуални адаптации за всеки набор от дадените местни условия и пространствени възможности по отношение на размера и използването на купола. Куполът може дори впоследствие да бъде увеличен или намален по размер.

Въздушният купол, разбира се, може да бъде закотвен към всяка съществуваща основа, или ако бъде поискано от клиента, е възможно да проектираме и изградим нов. За всеки следващ монтаж и демонтаж на въздушния купол е необходим стандартен работен ден. Тази работа може да се извършва самостоятелно от клиента или да се извърши съвместно с клиента и нашия екипаж на главата. PVC обвивката е само един от многото компоненти с относително ниско общо тегло, което я прави благоприятна не само за сглобяване, но и за съхранение.

Възможно е да се изгради въздушния купол в произволен размер. Вратите и входните камери се доставят съобразно желанията и изискванията на нашите клиенти. Клиентът дори има възможност да избере височината и размерите на купола си.

Комфорт

Размерите на вентилатора за горещ въздух се препоръчват като такива, за да се достигне приемлива вътрешна температура от + 16 ° C, дори при външни температури от -14 ° C (разлика в температурата от 30 ° C).

Във въздушния купол няма ефект на ехо!

Външната система от кабелни мрежи разделя покритието на купола от PVC в много малки „куполи“, по същество просто сводести сегменти, разположени по цялата външна повърхност на купола, които са изключително добри за улавяне на звука и елиминиране на ехо-ефект.

Прякото, без отблясъци осветление е монтирано на тавана на надуваемата зала, спестявайки място и елиминирайки необходимостта от непряко осветление, монтирано на колони и стълбове, които не само заемат място, но имат и забележимо неравномерно отразяващо свойство на корпуса на надуваемата зала

Защита от замръсяване

Външният защитен слой се произвежда от анти-прах и в допълнение на ценообразен материал. Препоръчваме този външен слой да се сменя редовно, като по този начин гарантираме, че дори и след дълъг период на употреба залата все още създава приятно впечатление като нова.

Мрежестите кабелни мрежи в надуваемите куполи на ESA са конструирани така, че да имат по-малка степен на ъгъл в ъглите и периферните зони, като по този начин създават повече място от това, което се намира в нормалните куполи, които не използват тази система от окабеляване.

Често задавни въпроси

Да, разбира се!

Повечето съоражения се изготвят по проект, спрямо индивидуалните изсквания и възможности на клиентите.

За да са валидни гаранциите, които ние ви предоставяме всяко монтиране и демонтиране, както и други операции свързани с поддръжката на съораженията се осъществява от нас!

В цената е включен първоначалният монтаж, след което всяко монтиране и демонтиране се заплаща допълнително!

Гаранците са различни за всяко съоражение и за отделните му компоненети, като те се описват в гаранционните условия!